Sivut

Tausta

torstai 25. maaliskuuta 2010

038

Viimeinen kerta kun yritän tehdä ohuilla puikoilla kavennuksia - taas pamahti puikko poikki (onneks oli taas 4mm puikko ja se edellinen ehjäksi jäänyt puikko säästetty niin multa löytyi varapuikko).
Mutta elefantti valmistui novitan FlipFlopista iltapuhteina ystävän pojalle synttärilahjaksi.


Silmät viellä kateissa, mutta eiköhän nekin jostain kehitetä. Langan ohjeistuksessahan luki se 7-8mm puikot, mutta tein kaiken uhalla 4mm pyöröpuikoilla ja kavennuksissa se sitten kostautui.

Nyt sain Vesa sukkalankaa kilon verran ja kunhan neuletiheydet selvitän alan niistä jotakin taikomaan - ainakin verkkokassia langoille ajattelin tuonne nurkkaukseeni saada roikkumaan (nyt arkussa ja pöydän alla kyykkiminen alkaa käymään vaikeaksi mahan kanssa). Moni on tuntunut tuota lankaa pilkkaavan mutta ainakin nyt koetilkkua tehdessä se tuntuu ihan näpsäkältä, on tosin hieman karheaa. Neulekoneeseen en kyllä lähde tuota kokeilemaan... Eli miehen villapökät saa odottaa kunnes saan paremmat langat hankittua.
Mä tykkään tehdä nuo sileäneule koetilkut heti kun uuden langan saan muutamalla erikokoisella puikkoparilla ja siitä saatuja mittoja käyttää tulevaisuudessa niin ei tartte aina erikseen tehdä - toimii hyvin kun käsiala on suht tasainen ja sama kerrasta toiseen.

Mulle iski hillitön himo päästä kokeilemaan nappien tekoa ja huomenna suuntaan massaa ostamaan joka kestäisi konepesun - ties mihin niitä voi sitten käyttää. Kuvien otto mahdollisuus hieman kärsi kun muistikortti kamerasta meni rikki (siitä katkesi se lock-vipu ja kortti tietysti lock-asennossa), mutta hyvin nuo kännykälläkin otetut kuvat näyttäis selventävän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti