Sivut

Tausta

tiistai 9. maaliskuuta 2010

033

Sain viimeinkin kunnon keittiövaa'an ja sen myötä myös tuonne oikealle ilmestyi lankavaraston tilanne. Vanhoja käyttämättömäksi jääneitä tekeleitä (lähinnä pannulappuja ja koetilkkuja joita oli jäänyt) purkasin ja laitoin kerälle.
Lähes heti tossujen valmistuttua sain myös aikaiseksi toiset tossut ja samalla kuvasin myös neuleharpulla tekemäni kaulahuivin joka valmistui tosin jo aikapäiviä sitten.



Mummulasta kävin hakemassa neulekoneen ja nyt aika (jolloin pikkuneiti on jo yöunilla) on mennyt siihen tutustuessa ja sitä putsaillessa. Eilen parisataa neulaa irroitin laitteesta ja kävin pumpulipuikkojen kanssa laitetta läpi jotta enimmät vuosien aikana (varmaan +10vuotta odottanut käyttäjäänsä) kerääntyneet pölyt, kärpäsenraadot yms. saatiin pois ja tänään mies on putsannut sitä paineilmalla - illalle jää enään öljyäminen ja neulojen takaisin laittaminen. Huomenna ehkä jo pääsen kokeilemaan.
Tähän asti olen muuten käsin kerittänyt langat, mutta anoppilasta löytyikin siihen tarkoitettu laite, juuri kun sitä harkitsin tilaavani - onneksi en tilannut. Nyt on kaikki langat nätissä järjestyksessä kirstussa, kunhan tuon ompelunurkan saisi kuntoon; nyt se on kasattu lattiasta kattoon täyteen vaatteita, laukkuja, vauvan tavaraa ja taitaa muutama jumppapallokin löytyä sieltä kaiken muun seasta. Meiltä on siis ollut yksi huone remontin takia pois käytöstä, mutta etenemme siihen malliin että viimeistään ensiviikolla mulla on oma nurkkaus omistettu käsitöille ja askarteluille - miehellä kun on autotalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti