Sivut

Tausta

torstai 11. maaliskuuta 2010

034

Löysin Novitalta Flip flop -langan kun yritin etsiä vieläkö Karusellia myytäisiin jossain...
Lanka on osittain tehty kierrätetyistä muovipulloista, eikä sillä ollut mikään päätähuimaava hintakaan joten olihan se kokeiltava - voi olla että kokeiluksi jäi ostokset ellen nyt skarppaa... ...tekeleessä näkyy nimittäin kaikki epätasaisuudet ja virheet.
Mutta tässä testisukat - on kyllä ihanan pehmeät jalassa, siitä ei voi moittia.
Teinkin näihin varren 1o 1n -joustinta ja vahvistamattoman kantapään, sekä kokeilin miten tossukoissa ollut kärkikavennus näihin istuu ja tykkäsin siitä ehkä enemmän kuin normaalista sädekavennuksesta. Puikot oli kokoa 6mm, vaikka langan vyötteessä on suosituksena 7-8, eli tämä antoi neuloessa sen verran myöten että kun normaalisti saan käyttää paksumpia puikkoja nyt kävi päinvastoin.
Lankaa meni näihin 110g ja kun yhessä kerässä oli se 100g niin eipä ihan olis yksi kerä riittänyt. Varresta kun jättäisi muutaman kerroksen pois niin yksi kerä riittäisi, tämä hyvä muistaa kun tätä lankaa mulle jäi vielä lähes 3 kerää, joista kaksi on pinkkiä - mitä niistä sitten tuleekaan, en tiedä vielä.

Neulekoneeseen pääsin tosiaan tutustumaan ja se onkin vaikeampaa kuin luulin mutta nyt jo sileäneule ja kavennukset on jotenkin hallinnassa. Ongelmaa tuotti itseasiassa lähinnä se aloitusreunan tekeminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti