Sivut

Tausta

tiistai 30. maaliskuuta 2010

039



Lankakassia tarvitsin, mutta tää on auttamattomasti siihen liian pieni, mutta ihan näpsäkkä kyllä muuten. Tekniikka on 1o, *lk, 2oyht*, 1o molemmin puolin. Lankana Novitan pinkki Flip Flop. Sinne sisuksiin nyt sai joutaa se jakku jonka tein (odottaa päättelyä, nyörin jo sai) väliaikaisesti.
Pussukan vieressä mieheni peruskoulussa tekemä kello jota vähän muokkailin (aika tehnyt tepposensa - viisarit nyt taivutettu toimintakuntoon ja väri vaihtui samalla mustasta hopeaan, keskusta maalattu uudelleen mustaksi ja tietysti patterit piti vaihtaa).

Taaperolle pitäisi saada kevät tumput aikaiseksi - lähinnä automatkoille, pihallahan nuo keräisi kaiken loskan itseensä vielä ja valkoinen on muutenkin aika arka väri, mutta sitä sattui olemaan.
Laskin että tuo jämälanka riittäisi mutta miten kävikään ja tuota lankaahan mulla ei taida enään löytyä varastostakaan, mutta onneksi sitä menee vähän kaikkeen (valkoista tosin ei välttämättä) niin voisi kerän ostaakkin 5 peukalokerrosta varten.

Pitihän mun tosiaan tässä taas ommellakkin - mutta se on vähän hankalaa jos käy näin ekan 1-2cm:n jälkeen. Kankaan alapuolelle tulee ihme söherö ja ihan kuin ylälanka jäisi jumiin tuonne alalokeroon - mä oon kokeillu kiristää, löysätä, putsata, öljytä, vaihdoin neulaa lankaa ja kangasta, jopa kokeilin laittaa puolan väärinpäin :P Tässä kuvat koelapulla otettuna kun kyllästyin tytön haalareista purkamaan. Jos joltain löytys vinkkiä niin olisin tosi onnellinen...

Ps. Voi olla että tahti alkaa hieman hidastumaan, jäin tuon taaperon kanssa kahden kun mies pääsi viimeinkin töihin ja yheinen aika koko perheen kesken alkoi rajoittumaan muutamaan tuntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti