Sivut

Tausta

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

251

Tätä postausta piti pitkittää niin että olen saanut lahjat annettua, koska ainakin toinen kassien saajista blogia seurailee.

Mun alkuperäinen ajatus oli hommata kangasmaaleja ja tehdä lasten kanssa kädenjälkiperhosia kasseihin, mutta tästä kaupungista ko sai etsimällä etsiä noita maaleja ja alkoi aika loppumaan kesken - ja raha kun tuli se kameran hommaaminenkin. Annoin sitten lapsille (1v 11kk ja 3v 10kk) paperit ja ehdotuksen piirtää omakuvat jotka sitten läpi piirsin kankaaseen - eikä sekään mennyt kuin elokuvissa kun ekasta kynästä loppui muste kesken, onneksi niitä oli useampia kertynyt eri vahvuisina.

Muovipussista leikkasin kaavan ja ompeluohjeen löysin täältä (Craftster). Kankaat lakanakangasta.

Samalla vaivalla sitten kun jutun hokasin, tein itselleni kirjastokassin - toista kertaa en tee sitä virhettä että meen ilman isompaa kassia lapsen kanssa kirjastoon ja kävelen kirjat kainalossa lasta taluttaen toisella puolella kaupunkia olevan auton luo. Tämänkin kankaat taitaa olla lakanakangasta, meinas vaan loppua kesken joten vähän kaavaa muokkasin sopivammaksi.


Anopille ja äidille vielä simppelit kortit iltapuhteina tuli tehtyä, molemmille samanlaiset;


Rakkaan lapsoseni kerhossa tekemä äitienpäivälahja ja kortti meinasi unohtua reppuun, kun lapsi sen itse unohti. Ja kun sen sieltä itse otin syttyi sota kumpi tytöistä saa helmet kaulaansa - ei puhettakaan että ne olisi muka äidin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti