Sivut

Tausta

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

132

Bingotaan taas... ...Kissa, Solmu, Ommel

Kahdeksas kierros pyörähti aamulla käyntiin ja sadepäivänä ei paljon pihalla viihdytä niin tälläinen siitä tuli:
edit:Olen tainnut saada väritys apua tietämättäni... Kissan takatassuun on selvästikkin tarttunut ruohoa leikkiessä ;)

Tällä viikolla Bingossa on lisänä haastettu tekemään kortteja HUSin keskosvauvoille onnittelukortteja ja osallistun myös siihen tempaukseen tällä kortilla, ja myös nämä seuraavat lähtevät huomenna kohti Sabinaa joka emännöi tätä tempausta:


Korttien leimat on Sliekje:n ilmaisdigileimoja. Ihania kerrassaan...
Tekstit on kirjoitettu jälkimmäisiin miehen hommaalla dymo juniorilla (jostain kumman syystä se siirtyi autotallista mun pöydälle eikä mies ole sitä sen jälkeen nähnyt). Alemmat kuvat väritetty ProMarkereilla ja bingokortti vesiliukoisilla puuväreillä, sekä noilla tusseilla.

kysymys kuuluukin teille tussaajille: Millaista paperia käytätte? Tuntuu että tussi kuin tussi leviää noilla mun papereilla yli ääriviivojen (ja erilaisia papereita on iso pino kuitenkin).

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kortit! Ja iso kiitos kun lähdet mukaan keskosvauvoille kortteja tempaukseen. Onnea arvontoihin! :)

    Itse väritän tusseilla kuvia ja käytän Taitopuoti Paperinauhasta saataavaa liukaspintaista paperi 220g. Lisäksi olen huomannut, että tulostuksen jälkeen kuumailmapuhaltimella "kiinnittää" kuvan, ei tarvitse olla niin kovin varovainen värittämisen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Söpöset kortit kaikki!

    Minä leimaan tusseille tarkoitetulle paperille, joka ei kuitenkaan ole ihan superkiiltäväpintainen. Ostin lehtiön taiteilijatarvikekaupasta.

    VastaaPoista