Sivut

Tausta

perjantai 15. huhtikuuta 2011

130

Varmaan mä pystyn huomiseen asti oleen tekemättä mitään XD
Kahdet housut paikattu, yksiin uusittu taskut ja vielä yhdet lyhennetty.
Mekon yläosa-ongelma ratkaistu - huomenna kangaskauppaan.

Kirkkaan vihreä rasia ei sopinu mun kanssa saman katon alle ja se sai uuden ilmeen:

P*skikseen nro86 osallistun tälläisellä hääkortilla (kyllä tää hempeily kohta loppuu).
Aihe olikin tällä kertaa koristeltu tausta joka harvemmin tulee kuvattua tai edes koristeltua - nyt tuli ja kyllä täytyy useamminkin tätä harrastaa.


Etupuolen kukkaset tein itse netistä tulostetun sabluunan mukaan, mutta enhän mä nyt enään sitä löydä jotta voisin sen linkittää... Leima Nellie Snellen - Hiiripariskunta ja sen alla mun ja esikon omatekemää paperia (!!!)
Taustapuolen halusin pitää sitten ihan simppelinä ja laitoin vaan tollasta harsopaperia sydämen alle, rusetin ja helmenpuolikkaita. Koneella sensuroin tosta saajat ja päiväyksen jokka tuli sydämen toiseen laitaan saman suuntaisesti runon kanssa.

Niin piti sanoa vielä Tervetuloa uusille lukijoilleni :)

2 kommenttia:

  1. hei, ihanat sivut sinulla...kauniita, kiinnostavia kortteja. Itsekkin kova korttiaskartelija, joten vinkkejä "nipistelen". Tuo kukan teko kiinnostaisi....

    ~saraheinä~

    VastaaPoista
  2. mä yritin tota linkkiä löytää mutta kun ei niin ei...
    Lyhyesti sanottuna 3kpl 6lehtisiä kukkia iso jossa terävät lehdet ja samanlainen pieni. keskikoossa (alimpana) onkin sitten pyöreämmät lehdet). Piirsin reunaa myöten tummat ääriviivat ja tuikin pisteitä sinne tänne. Pienimmästä pyöritin lehdet sukkapuikon ympärille yläpuolelle yks lehtikerrallaan ja muista alapuolelle. Niitillä kiinni ja asettelin ne näkymään toistensa alta suoraan kohteeseen...

    VastaaPoista