Sivut

Tausta

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

122

Noi tekstiilitussit pitää säilyttää vaakatasossa, ei ne voi vapaana kuitenkaan pyriä pöydällä - ne olisi vaan tiellä ja laatikoihin ne hautautuisi - SEINÄLLE!
Keskellä muistaakseni jostain vaihdosta saatu nappienkeli.


---

Siivosin "nurkkani" pöytää ja löysin vanhan muistikortin, se on rikki mutta kuvat saa kyllä katsottua ja mielenkiintoisia kuvia löytykin...

Vuosi sitten maaliskuussa meillä oli makuuhuoneremontti kesken, siellä oli hometta ja rakennusvirheitä, sen aikaa meidän kaikki tavarat oli siirretty "ylimääräiseen" nurkkaan jota kukaan ei kaivannut ja niiden tavaroiden päälle oli hyvä kerätä kaikki tavarat jotka ei olleet paikkaansa vielä löytäneet - tuloksena oli kauhea kasa roinaa ja tavaraa kekona... Kun remppa valmistui ja nurkka tyhjeni, mä kaivoin ompelukoneen esiin ja pikkuhiljaa valloitin ikään kuin varkain koko nurkan, ei se siisti ole vieläkään - mutta ainakin mulla on oma puuhanurkkani.


Noni - nyt on harrikka tulilla, äänet kuuluu miehen puuhanurkasta (autotallista) se on kevään merkki... ...ja nähtiin me eilen 4 joutsentakin - 2 niistä on tosin samassa lammessa ympärivuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti