Sivut

Tausta

perjantai 29. lokakuuta 2010

082

Ensimmäinen ja ainoa jonka bloggaan - voin lopuksi laittaa kyllä kuvan kaikista kun valmiina.
Kaavat osoitteesta: Vaippakaavoja vaipattajille





Aamulla heti herättyä ei ehkä kannata alkaa neppailemaan - meni väärin päin muutama ja sormi suuhun miten nuo lähtee irti. Leatherman laukusta ja puristaen kanta rikki, ei mennyt edes kangaskaan rikki... Täytyypi siis vissii neppejä tilata lisää :S
Kahdella ulospäin olevalla nepillä siivekkeissä saadaan vaippa säädettyä pienimmälle koolle, siivekkeet päällekkäin ja alempana olevilla napeillä säädetään korkeutta - sisäpuolella on 4neppiä jotka kääntyy ulos päin kun korkeutta lyhennetään.
Tää olikin helpompaa kuin luulin. Pinnassa PUL-kangasta ja sisällä Coolmaxia. Iso pino bambujoustofroteeta odottais myös pääsyä perhostaittoimuiksi joihin eilen piirsin kaavan kun en netistä sitä onnistunut löytämään.

Ainiin niistä sökkyrälangoista laitoin meiliä novitalle ja posti toi viikon sisään pari uutta kerää hyvityksenä :)

3 kommenttia:

  1. moi vaan ja tervetuloa "tänne puolelle"...voi kuin kivoja vaippoja oot tehny...ihan huippu juttu että on noin pitkä käyttö ikä...

    VastaaPoista
  2. Vaihtelu virkistää, eiko mä jotenkin oon enemmän tykänny bloggerista jo sillon Sirun odotuksesta lähtien ko pidin blogia - en ymmärrä miks jossain vaiheessa vuodatukseen siirryin.

    Testikäyttöönkin jo pääsi ja hyvin pysyy neidin pisut sisällä :) Halusin just nimenomaan pitkäikäsen vaipan kun en halua muutaman kuukauden päästä olla jo uusia ompelemassa - tosin tää alkaa nyt sujumaan niin kivaahan tuo on (etenkin kun tuon Singerin kanssa tulen toimeen)

    VastaaPoista
  3. kiva vaippa ja hyvin näyttää istuvan! KIvaa kun olet käynyt blogissamme ja vieläpä klikannut itsesi lukijaksi, ihan parasta !!

    VastaaPoista