Sivut

Tausta

lauantai 9. lokakuuta 2010

077

Samalla linjalla mennään edelleen; collegea... Tänään kyllä toin kotiin söpöä retrokukkafroteeta jolle pitäis käyttöä keksiä ja kestovaippakankaat lähtee ens viikolla tilaukseen ja mahd. pian ompeluun (pikkutytön iho sitä niin kipeästi vaatii että kyllähän se menee kaiken muun edelle), siihen asti mennään harsoilla jotka olis kiva muuten värjätä - osa on kuitenkin jo vaaleenpunaisia pienen vahingon jälkeen ja ne on aika söpöjä (kuten miehen paidatkin, tästä vahingosta on jo jonkin aikaa).

Ohje samasta SK2008/2-lehdestä kuin housutkin... Ja kokoa 68, olkapäillä painonapit siksi tuo kaulus näyttää hassulta kun se ei ole toiselta olalta yhtenäinen.

Sain TorpanTohinaa-blogin Maryliniltä tuota Homemade-nauhaa ja sehän tuli heti käyttöön. Samaten laitoin paidan ja housujen selkä/sisäpuolelle koko merkinnät valkoiselle silitysnauhalle (jota en jostain syystä saanut kiinni silitettyä, ompelin ne sitten samalla näiden nauhojen kanssa).

Huivin lisäksi mulla on tälläinen työnalla (ollut jo moooonta vuotta, mutta nyt sain siihen vihdoinkin lisää lankaa). On tuo kyllä jo onneksi voiton puolella.

Ja päivitin myös mun rasia/laatikkoilmettä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti