Sivut

Tausta

perjantai 1. lokakuuta 2010

076

Ette arvaakkaan kuinka ihanaa on kun ompelukone ei laita yhtään hanttiin vaan tekee just niinku haluan XD


Koska suutarin lapsella ei ole kenkiä, ei meidän tytöllä ollut pipoa (näitä tein molemmille omat, esikoiselle vaan tuli vähän kaponen joten se jäi ilman kukkaa koska pitempi aikaiseen käyttöön se ei pääse) nää oli sellainen pikatyö jotka valmistui n.20minuutissa ennen kyläilemään lähtöä. Kangas college-fleeceä.
Virkkasin tuon kukan Coats Eldoradolla ja 1,5mm koukulla
Pienempi tytöistä on sen mallinen että oikean kokoiset housut on vaikea löytää joten koska mun äiti toi mulle ison kasan kankaita ja sieltä resori-kangastakin löytyi niin hurautin tänään aamulla pikkulikalle housut. Kaava on SK2008/2 lehdestä ja kokoa 68.

...tästä samaisesta kankaasta on varmaan mullekkin tehty paita joskus n.10vuotta sitten, vähän kai lopahtanu into kesken kun jääny reilusti tähteille ;)


Lankakerästä löytyi jotain lankasökkeröä... Ensin tuli työhön vain muutamia irto säikeitä, sitten alkoi paljastumaan kunnon tuppo noita irtosäikeitä, jotka on vaaleampia kuin itse lanka ja n.10-20cm pitkiä. Jännä nähdä tuleeko tätä vielä lisää ja onko noissa muissa saman erän kerissäkin vai oliko tää nyt sit se yksi ja ainoa kappale...
...mutta pääasia on että mun huivi etenee:

Mä ostin siis TAAS lisää lankaa - itseasiassa en ees ostanu kun mies osti, soitti vielä kaupastakin että paljonko tätä tarvii, nää on tälläsii kahen nyrkin kokosii kerii... ...ei muka lukenu gramma määrää - näytin kyllä sitten kotona mistä se luku löytyy. Mutta siis Novitan Tennesseetä, kun en jaksanu alkaa netistä tilaamaan "oikeita" lankoja tota huivia varten. Tilasin muuten tuohon Singeriin uuden puolauskumin (Bobbin rubber - eikö se silloin oo puolauskumi?) jostain ulkomailta uutena, nyt odottelen että se tulis perille.

ps. toiset sukatkin sain aikaiseksi, mutta niitä en tainnut edes kuvata kun ne oli täsmälleen samanlaiset kuin edellisetkin ja ne on jo jatkaneet matkaansakkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti