Sivut

Tausta

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

006

Tämä on ehdoton bravuurini köökissä, ja kun näitä tehdään niitä tehdään aina kaksi pellillistä jotka tämä 3 henkinen perhe syö ennen jäähtymistä, nuorimmainen ei kyllä vielä syö kahdella hampaalla juurikaan yhtään.

Kahden pellillisen pizzapohja:
8dl jauhoja
1pss kuivahiivaa
2,5dl vettä
6rkl öljyä
Sekoita hiiva jauhoihin ja lisää lämmin vesi (hieman kädenlämpöä lämpimämpää) ja öljy.
Anna turvota 30min-1h kunnes taikinan koko on tuplaantunut, kauli taikina pelleille, valele ketsupilla ja täytä esim. jauhelihalla, pekonilla, ananaksella ja juustoraastetta päälimmäiseksi (ite suosin tätä täytettä, mies korvaa jauhelihan kinkkusuikaleilla ja pekonin tonnikalalla).
Anna paistua 200 asteessa 20minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti