Sivut

Tausta

lauantai 31. maaliskuuta 2012

236

Harmittaa kuin pientä oravaa, ku käpy on jäässä!


Tiijättekö sen tunteen kun uskoo 100varmasti että 1 kerä riittää, tilaaja ja Ravelrykin sanoo että viimeksikin riitti...  ...ei muuten riitä. Liekkö viimeks oikonu?
Onneksi tätä lankaa pitäisi vielä saada :P Lupasin tämän kustoopipon illaksi päähän, ja jotta onnistuisin täytyy käyttää automatka hyödyksi.

---(täytepostausta)---
En muista ollenkaan olenko esitellyt näitä parhaita ystäviäni? Näin mieheni minua lahjoo merkkipäivinä; vasara ensimmäisenä äitienpäivänä ja "liiterimies" synttärilahjaksi. Nämä koska kyllästyi siihen että omansa on aina lainassa ;)


Tyttöjen ohrat sai seurakseen pinkkejä tipusia, mä onnistuin kai tekeen jotain väärin kun tuosta tuli noin harvaa vaikka siemeniä oli niin pirusti. Kasvattamastani vihanneskrassista ei kannata edes ottaa kuvaa (1.erä kuivui, 2.erä homehtui, 3.erä oli jo syötävää kun huomasin että sen syöminen polttaa suuta ja käy henkeen joten se on päässyt myös vähän kuivahtamaan)

3 kommenttia:

  1. Joo, tiedän tunteen! Argh!

    Automatkat on mitä otollisinta neulomisaikaa. :)

    VastaaPoista
  2. Laitoin sinulle sähköpostia testineuleesta. :)

    VastaaPoista
  3. Mulal on joka vuosi sama ongelma noiden ruohojen kanssa :/ aina ne on ihan liian harvassa vaikka multa ois kui täyn siemenii...

    Itse kans kudon huiveja pitkillä automatkoilla :)

    VastaaPoista