Sivut

Tausta

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

233

Sain pyynnön tehdä tuoppisuojat terassille, jottei itikat pörrää lasiin. Vähän piti sumplia ja miettiä ettei 0,5l tuoppi putoa läpi kun testauksessa totesin että pohjan kanssa lasi ei pysy pystyssä. Yksinkertaisin oli siis se paras ratkaisu... Se miten musta väri toimii aurinkoisena päivänä jää tilaajan vastuulle ;)
Novita FlipFlop
6.0mm puikoilla
Toissa iltana soi puhelin ja sieltä kuului vähän jotain tyyliin "mä haluun mä haluun... ...värillä ei väliä kun se on niin söpö kuitenkin" ja eikun lanka puikoille. Parin kerroksen jälkeen multa sitten halkesikin puikko pituussuunnassa noin sentin matkalta o.O Yritin tehdä homman urheesti loppuun, mutta päädyin dippaamaan puikon erikeepperissä jottei siihen lanka kokoaikaa tarttuisi.
Novita Wool
4.0mm puikoilla
Viikonloppuna tehtiin extempore-reissu tädille ja sain mukaani kassillisen langanjämiä, nyt niistä voisin alkaa jotain suunnittelemaan - ravelry (ohjetietokanta) on kovassa selauksessa. Samalla matkalla sain mun KnitPro-kokoelmaani lisäyksenä virkkuukoukkuja, nää on ihania!!!


3 kommenttia:

  1. No mutta miten huippuja kaikki. Musta väri tietty on ehkä auringollaa.. mutta mahtasko viilentää jos sen kastelis, eikös se jotenkin niin mene, että kun se kosteus haihtuu, niin pysyy juoma kylmänä.

    VastaaPoista
  2. Tykkään kans knit pro:n puikoista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan huiput, mulla on noita puikko+vaijeri yhdistelmiä ja nyt koukkuja. Akryylisiin vaan en enään lähde kun niitä jokusen (5-7?) napsautin poikki - meni kyllä takuuseen ja sain puiset pyynnöstä tilalle ja ne onkin kestäny, ennenko nyt halkes pituussuunnassa yks.

      Poista