Sivut

Tausta

torstai 30. joulukuuta 2010

096

Vuoden viimeinen postaus tulee jo nyt - ei mulla aikaa oo tänä vuonna enään tehä, meillä sairastetaan nyt taas, oltiinhan me jo viikko terveinä... Nyt vaan sairastetaan niin että kukaan ei voi nukkua kun röörit menee tukkoon ja yskäkuoro on melkoinen - lapsia se nukkumattomuus tietysti kiukuttaa ja kokoajan haluaisivat olla äidin sylissä... Yritin neuloakkin lasten ollessa hereillä ja leikkiessä mutta molempia kiinnostaa sen verta nuo puikot ja lanka että neulominen tehdään nykyjään vain lasten nukkuessa.

Tämän oon saanu nyt aikaiseksi lasten leikkiessä;
Toukokuussa jo tän aloitin ja nyt mä oon luopunu päälisen virkkaamisesta tai neulomisesta - päädyin ompelemaan, saumurilla reunat, ompelukoneella kansion omia ompeleita myöten (oli muuten paikkapaikoin hieman paksua) jolloin sain sisäpuolen korttilokerot jäämään - eli tätä ei ollenkaan tullut sisäpuolelle.
Kalenterin muodon muutos - on tullu hölmöyksissää tuhrittua tuo kansi (sumensin tekstin tosin) niin päälinen, kirjailu ja sisälle paperia sai sille ihan uuden ilmeen :)


Sisäsivuille kertyy kummasti kaikenlaista - lankojen tietoja, puikkoarsenaalini, meneillä olevat projektit tekstinä, osoitteet jne. Tein valmiit täytettävät sivut koneella ja tulostin sopivan kokoisina, mietin jo onko noille sirkkapihdeille ikinä mitään käyttöä mutta noiden sivujen reijittämiseen se kävi mainiosti vaikka hirmu pienet reijät tekikin - mutta ne oli ihan passelit, reijittäjällä kun mä en osunu kohdilleen...

Uudenvuoden lupaukseni on keskittyä enemmän tyttöihin ja saada käsillä paljon aikaan.

"Toivon, et läskit ensi vuonna lähtevi. Naapurin hoikkahan rouvahan siirtyvi. Siihen, joka aina hyvältä näyttävi. Rahaa sais olla vaikka muille jakaa, velkojat pois oven takaa. Onnea mulle paljon suo, samat lahjat ystävilleni myös tuo. Hauskaa uutta vuotta!"

2 kommenttia:

  1. hyvää uuttavuotta myöskin teille ja koittakaahan parantua!!! Leggareilla ei oo hoppu eikä hätää, ja tiedän, tiedän et on valtavan suuri työ..juuri siksi en siihen itse jaksanut alkaakaan... =)
    Ihanaa on että sinä teet ja teet kun ehdit ja kerkeät..hienolta näyttivät tuolla alempaa... terkkuja lapsille!

    VastaaPoista
  2. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KOKO PERHEELLE!!!

    VastaaPoista