Sivut

Tausta

torstai 26. huhtikuuta 2012

246

Työn alla hyvällä mallilla tuoppisuojukset, jotka olen suunnitellut itse vieväni perille vappuna, ja tietysti myös kustoopipoa jälleen tulossa, kelitkin kun sitä vaatii (tai sitten ei)... ;)

Mutta päiväkodin kevätjuhlaan valmistui sammakkopuku räpylöineen hoitajalle...
(Kigurumi-kaava löytyi netistä, piti vaan laskea kaikki mitat siihen)


---

Viikonloppuna miehen kaveri sai kahvin kera kananmunatonta mustikkapiirakkaa, luulin että mulla on ohje täällä - mutta enpä ainakaan itse löytänyt.


Munaton mustikkapiirakka (alkuperäinen ohje täältä)
3dl vehnäjauhoja
1,5dl sokeria
2tl leivinjauhetta
2dl maitoa
0,5dl öljyä
mustikoita
Sekoita kuivat aineet ja lisää maito ja öljy. Sekoita vain sen verran että kaikki on sekaisin, mustikoita pinnalle ja uuniin 190astetta 25minuuttia.
---

Meillä on tytölle ainoa sopiva hedelmä ollut banaani ja sitä ollaan syöty sellaiseen pikkunälkään, mutta nyt kun alkoi koivun siitepölykausi niin alkoi banaanistakin tulemaan allergiaa sen verran että en halua pienen raapivan itseään verille (en halua edes tietää miten raapisi ilman zyrteckiä). Vähän aikaa mietin mitä sitä pikkuiseen nälkään sitten laittaisi tuhdimpien ruokien välissä. Tämä meni kuin kuumille kiville, mutta sotkuistahan tämä on 1 ja 3vuotiaiden käsittelyssä kun ei oikein tiedä onko se juotavaa vai lusikoitavaa.

Mustikkaherkku (ohjeen alkuperästä ei nyt ole mitään muistikuvaa yhtäkkiä)
2dl mustikoita
2dl kaurahiutaleita
2dl maitoa
2rkl sokeria 
Kaikki sekaisin kulhoon ja sauvasekottimella soseeksi. Jokunen minuutti annetaan tekeytyä jääkaapissa ja sitten tarjolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti