Sivut

Tausta

torstai 16. elokuuta 2012

269

20 litraa viinimarjamehua ja 10litraa raparperiä pakastimessa odottamassa talvea, tänään lähdetään mustikkametsälle täyttämään varastoja kun mies löysi eilen hyvät apajat. :D

---

Esikoiselle pitäisi tehdä kerhotossut ja Etsyssä (nettikauppa käsityötuotteille) surfatessa törmäsin ihaniin opa-tossuihin ja ne oli aivan pakko saada vaikka alkuun päätinkin että mähän en ohjeista maksa vaan teen itse.

No tykkäsin näistä ilman tuota läppääkin, niin jätin sen tekemättä... ...ja huomasin jo ekan pohjan tehtyäni ettei nämä esikoiselle mahdu ja lanka ei riitä isompiin joten tässä aluksi tossut kuopukselle.


Novitan Isoveli
5mm koukku

Nää muuten tarttee ehdottomasti sockstoppia pohjiin, vähän meinaa olla liukkaan puoleiset.

3 kommenttia:

  1. Joka paikassa vouhkataan ettei oo mustikoita ja me ollaan ainakin löydetty todella hyvin mustikkaa! Ihanaa säilöä talvea varten kaikkia herkkuja pakkaseen..

    Hienot tossut! Onko sulla kokemusta tuosta sukkastopperista, toimiiko se hyvin? Tekis mieli kokeilla, kun meidän talon lattiat on aika kylmät. Tekis mieli muksuilla pitää villasukkia, mutta kun sitten kaatuilevat ja kolhivat itseään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sukkastoppari on ihan mahottoman hyvää - kestää muistaakseni 40 asteen pesunkin.
      Mun omissa neuletossuissa on sitä pohjassa ja samoin on ollu esikoisen ommelluissa kerhotossuissa; kankaassa se ei pysyny kovin hyvin ja muutaman kerhokerran jälkeen se piti jo uusia, mutta neuletossuissa se on kestänyt hyvin ainakin vuoden verran.

      Poista
    2. Täytyypä sitten harkita ostamista ja kokeilua! Kiitos vinkistä! :)

      Poista