Sivut

Tausta

tiistai 6. joulukuuta 2011

206

Meillä juhlitaan tänään; itsenäisyyspäivän lisäksi on allekirjoittaneen 25v (eikös nainen täytä aina 25?) synttäreitä...



Kakut on samanväriset, salama vain vaihtoi ekan kakun värin kun asetukset oli pielessä...
Kakun ohjeen nappasin täältä, mutta eihän siitä tullut juurikaan ohjeen mukainen kun muokkailin sitä meille sopivaksi :)


Ohje 1 kakulle (24cm irtopohjavuokaan)


Pohja:
300g Kantolan kaurakeksejä
100g Leivontamargariinia
Murskaa keksit ja sekoita sulatettuun rasvaan. Painele leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.

Täyte:
1 prk Flora Vispiä
½ prk Flora Vanillaa
2/3 levy Fazerin sinistä (200g)
1 prk Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa (200g)
4 liivatelehteä


Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
Vatkaa Vispi ja Vanilla vaahdoksi, lisää vesihauteessa sulatettu suklaa sekä tuorejuusto, sekoita.
Valuta liivatteista enin kylmävesi pois ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen sekaan. Sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja siirrä jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mielellään annettaisiin olla yön yli.


Kakun koristeisiin sulatin lopun suklaan ja pursotin sen kakun päälle ja laitoin hetkeksi vielä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.


---


Sain vihdoinkin sokat ostettua tuohon ompelupöytääni, sekä ompelukoneeseen uuden lampun ja pääsen siinä nyt vihdoinkin jotain tekemäänkin.
Kävin eilen tuossa lähi Sinellissä Lahdessa ja mukaan tarttui vain kukkarokehykset erääseen tilaustyöhön, ne kun saan valmiiksi niin sitten onkin jo seuraava projekti tiedossa - tai oikeastaan sekin on jo aloitettu; kaavat on jo saatu aikaiseksi. Loppuviikosta ajattelin käydä uudelleen sinelliä kurkkaamassa ajatuksen kanssa (ilman väsyneitä ja huutavia lapsia).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti