Sivut

Tausta

lauantai 8. toukokuuta 2010

046

Mä oon ollu 05:30 hereillä (ja olin muuten eilenkin) - tämä jos mikä on uskomatontaPäättämätön
Mutta valmistuipa se Simpukkashaali sentään!


Tää oli aivan ihana tehdä ja suht nopeakin, alku tuntui pitkältä kun aloitettiin leveimmästä kohdasta, mutta siitä sitten helpottuki kerros kerrokselta kun simpukat väheni. Lankaa tähän meni arviolta 320g novitan FlipFloppia, onneksi oli vähän jäänyt aiemmista tekeleistä, niin ei tarvinnu sen 20g takia ostaa uutta kerää nurkkiin pyörimään.
Se ostamani kirja (Debbie Stollerin Stitch 'n Bitch - Koukussa: Virkkaajan käsikirja) sai kaverikseen toisen samaa sarjaa olevan kirjan (Debbie Stollerin Stitch 'n Bitch - Neulojan käsikirja) ja sitä jouduinkin etsimällä etsimään - tämä ollut mulla hankintalistalla jo muutaman vuoden mutta en a) ole saanut aikaiseksi b) löytänyt sitä mistään - lopulta se löytyi Kirjavasta kerästä vieläpä todella hyvä kuntoisena (kuin uusi!) ja mielestäni hintakin oli halpa. Aloitteleva nettiliike kyseessä mutta hyvin tuntui tilaus tulevan, vaikka se ohi nettisivujen tehtiinkin tätä kirjaa kysellessäni - Suosittelen siis!

Oma konekkin taas toimii - vaikeimman kautta tietenkin, mutta nyt on ubuntu poistettu, kova levy formatoitu, koodeja kirjotettu, windows asennettu, kone päivitetty, windows poistettu ja ubuntu asennettu. Ihanaa - se todellakin toimii - mun kone ei enään ylikuumene vaan tuuletin pyörii nätisti heti kun lämmöt alkaa nousemaan.

Puikot ja koukut on lankojen kera pakattu sairaalakassiin lähdön varalle - verenpaineet noussu sen verran että kotonakin seuraillaan ja muutkin raskausmyrkytyksen oireet alkaa oleen täytetty että huonolla tuurilla siellä voin joutua jokusenkin päivän makaamaan JOS sairaalaan päädyn. Nyt raskausviikoilla 37+5 mennään ja muutama viikko siis olisi laskettuun 40+0 raskausviikkoon, eli käynnistävätkö edes vielä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti