Sivut

Tausta

lauantai 29. marraskuuta 2014

369

Joustinneule villasukkia kutoessa tulee samalla tehtyä kaikkea muutakin ettei tylsyys iskisi ja into säilyisi neuloa niitä niin projektipussia pukkaa, tästä tuli kyllä ihan mielettömän ihana, kuva ei anna tuolle kankaalle oikeutta alkuunkaan. Ja sisäpuolella kankaana satiinia - kyllä kelpaa neuleita kuljetella.
 

Dropsin Eskimosta lapaset 8mm puikoilla valmistui kahden elokuvan aikana.

 

Kun muistat klo22 illalla että lapsi tarvitsee eskariin tonttulakin seuraavana aamuna, niin eihän se auta kuin kääntää kangaslaatikko ylösalaisin ja etsiä sopivat kankaat. Hieman helpotti hommaa ettei tyttö halunnut hattuun kulkusta joka kuulostaa ikävältä korvissa (tämä selvisi jo aiemmin kun oli tonttulakeista puhe, en siis herätellyt kysyäkseni asiaa)

 

Kun olin saanut tytöille tonttulakit tehtyä, sain idean virkatusta mun oloisesta tonttulakista ja sen laitoin 4.5mm koukulle Dropsin Cotton light-langalla tulemaan, kaksi päivää ja n.20000 "askelta" polarloopissa niin lakin sain päähäni, sanonko vaan että aika veikeä :D

 

1 kommentti:

  1. Kyllähän on kivoja! Tonttulakkisi erityisesti. Pitkät joustinsukat olisivat kyllä ihanat, mutta täällä syntyy nyt pitkiä sukkia vain jämälangoista ja todella pysyy mielenkiinto paremmin työssä.

    VastaaPoista