Sivut

Tausta

perjantai 8. marraskuuta 2013

346

Kyllä se nyt vastustaa tekemistä; sain aikaiseksi jostain "pikkumigreenin" joka sitten johdatti mut  kolmantena päivänä päivystykseen asti kipukatkasuun kun en enään meinannu pystyä sohvaltakaan nousemaan.
Mutta kun se helpotti niin tässä sitä taas ollaan. Kädet täynnä neuleita - ja vähän muutakin.

Tilauksesta tein Dropsin Alpaca-langasta varvassukat koossa 38, puikot 3mm.

Jokunen viikko sitten vielä lisäksi piirtelin lasten katsellessa pikkukakkosta Villasillalle sopivan vesileiman/pikkulogon jota voin nyt käyttää kuvissakin :D
Ja ohimennen huomasin Ravelryn kautta että eräälle käyttämälleni ipad/iphone-ohjelmalle haetaan kääntäjiä. Nyt vain odottelen että tuo mun kääntämä kieliversio julkaistaan Stash2go-sovellukselle - harmi että Ravelry itse jota sovellus käyttää on englanniksi, mutta ehkä tuo sovelluksen suomenkielisyys helpottaa ainakin omien projektien ja lankojen lisäämistä mukana kulkevaan järjestelmään.
Voin sanoa että tää homma oli mielenkiintoinen ja mukava, etenkin kun yhteistyö kehittäjän kanssa toimi hyvin, eikä kielimuurikaan tuntunut olevan esteenä.

1 kommentti:

  1. Aivan ihanat väri ja malli. Itse en ole vielä oppinut tekemään muuta kuin ihan tavallisia sukkia :) Mutta ehkä joskus,

    VastaaPoista