Sivut

Tausta

lauantai 28. toukokuuta 2011

147

Kahvia ja kakkua... Nuorimman nimppareita juhlittiin pari päivää sitten ja kakkua piti saada aikaan - löysin tälläisen kuivakakkuohjeen;

4 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta

1,5 tl vaniljasokeria
50 g rasvaa
2,5 dl nestettä

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää rasva ja neste kuiviin aineisiin. Sekoita taikina sekaisin ja kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa 45 min

The päivänä tein kakun tupperin silikoniseen kruunuvuokaan - se jämähti sinne; mulle käy aina näin kuivakakkujen kanssa tuolla vualla (ja muista tulee sit sellaisia hmm... niljakkaita). Eilen tein sitten irtopohjalliseen rengasvuokaan ja siitähän tuli valllan mainiota :) Tosin nää ei näköjään nouse ilman kananmunia.

Oikealla ihanan koiramäki-mukin alla lasinalunen; mä kyllästyin nyt noihin kahvirenkaisiin ympärikämppää ja näihin on hyvä käyttää tuo langan loppu joka on roikkunu kaapissa vuodesta toiseen. Syy miks mä laitoin ton kupin tohon niin... ...mitä pelottavaa tuossa kupissa on? Meillä esikoinen ei suostu tulemaan huoneeseen jossa se näkee tän kupin.

Alusesta lisää seuraavassa postauksessa... Laitan sivupalkkiin oman kategorian noille ohjeille joten pidän ne omissa postauksissaan.
Pitäisikö reseptit laittaa jatkossa samoin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti