Sivut

Tausta

maanantai 12. heinäkuuta 2010

058

Äitin vauva ei oo enään niin pieni vauva, esikoinen 2vuotta<3

Tälläinen valmistui +31 asteen lämmössä - keittiössä taatusti enemmän. Ja liian myöhään muistin Juhlattaren blogista luetun vinkin laittaa kerma pakastimeen joten mitään pursotuksia oli mun taidoilla turha luullakkaan tekevänsä... ...tosin tää kakku oli niin epäonninen ettei oo tosikaan - ukko sano että mun kakut epäonnistuu siks kun ne tehään ukonilmalla, hirveellä helteellä tai kauheessa pakkasessa.

ongelma nro1. Kakkupohja lässähti ihan totaalisesti vaikka kaiken tein aivan kuten viimeksikin kun onnistui
ongelma nro2. Edellisenä päivänä ostettu kerma oli pilalla
ongelma nro3. Toinen samalla reissulla ostettu kerma oli "ehjää" ja sain sen vaahdoksi mutta eihän se tällä kelillä vaahtona pysyny joten äkkiä vain kakun päälle ja takaisin jääkaappiin, samalla miehelle itkien kuinka sekin meni päin per*että (synnytyksestä vasta kuukausi - voin vedota hormooneihin)
ongelma nro4. suklaakoristeet liian ohuita ja katkeilee paikoille laitettaessa, eikä perhonenkaan näytä perhoselta
Mutta suklaata jäi sen verran yli että kunnon suklaa rouheella pelastetaan tilanne ;)

Sensuroin likan nimen jotta elkää ihmetelkö mikä syherö siinä on ;)
Viime vuonna tein kakkupohjat samalla ohjeella synttäreille, nyt laitoin täytteeksi valkosuklaa-nougat-moussea yhden pussin (sellainen lisää vain maito-härpäke). Koristeet tein edellisenä iltana; sulattelin ½ levyä tummaa suklaata mikrossa, laitoin pussiin ja annoin hetken jäähtyä, tein pussiin reijän ja aloin taiteilemaan. Vähempikin suklaa olisi riittäny, mutta loput lykkäsin kuvioiden kanssa jääkaappiin jähmettymään ja sitten raastoin kippoon.

Kastejuhlaan kyllä käyn suosiolla tilaamassa kakut liikkeestä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti