Sivut

Tausta

tiistai 1. kesäkuuta 2010

052

Sain viimeinkin sitä Novitan Bambua joten nyt olis valmis tiskirätti siitä ja ihastuin sen pehmeyteen joten tässä tossut - samanlaiset kuin olen aikaisemmin tehnyt Nallesta, näihin meni 19g lankaa (nalle-versioista en tiedä kun ne on jo uudella omistajalla eikä valmistumishetkellä ollut vaakaa). Näissä olisi tarkoitus meidän "HelmiHermannin" tulla kotiin kunhan ensin päättää tulla mahasta ;) Isothan nämä takuulla on mutta en usko sen haittaavan, esikoisen jalkaan mallailin ja nää on varpaiden verran liian lyhyet - nytkun asiaa tarkistelin niin nämä olisi varmaan ollut esikoiselle sopivat 2-3viikon paikkeilla.


Ja tietysti se rättikin (11g) joka pääseekin pian testikäyttöön kun vanhemman laitan pesuun, se ihka ensimmäinen sai muuten hienon uuden värin kun pestiin pyykkiä niin että koko koneellinen oli vaaleanpunaisen sävyttämää, kuvaa siitä en nyt kyllä saa kun kamera on sairaalakassissa ja kassi autossa - tänkin postauksen kuvat otettu kännykällä.

Ja tästä mä oon tosi ylpee vaikka en ookka vielä edes puolessa välissä - kauneimmat käsityöt lehdestä vm1982 ruusukaitaliina:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti